Proyectos

Home/Proyectos
Proyectos 2017-05-30T20:44:06+00:00

Empremtes de Catalunya

La marca cada 6 mesos fa una convocatòria perquè els diferents artesans d’arreu de Catalunya presentin les seves propostes i des de la segona convocatòria de l’any 2010 ja els van agafar alguns productes: el confeti i unes roses agulles de pit. Després, a la primera convocatòria del 2011 els van agafar el cuot de llonganissa i a partir d’aquest moment, han anat presentant productes a cada convocatòria en relació a souvenirs i suggeriments que els hi fa la marca.

Inventory Barcelona (2014)

L’Allan Stuart va contactar amb Nquart Cuir mitjançant l’Instagram i després va entrar a la web i va enviar un formulari a l’empresa comentant que estaria interessat en què li elaboressin una línia de productes d’alta gamma específic pel seu públic.

Trhns (2014)

En Ferran Oller a través de l’EART Vic, va contactar amb Nquart Cuir per realitzar unes etiquetes i productes de pell per la seva marca de roba.

Dissenyadora Bibian Blue (2014)

Va ser alumne de la Sandra Quilez a l’Escola Massana i tenia previst fer una col·lecció amb pell i li va demanar la seva col·laboració. Posteriorment aquesta col·lecció va desfilar a la passarel·la de la València Fashion Week 2014 i altres passarel·les de Berlín i Londres; a més, Vogue va publicar aquesta col·lecció a la seva revista. Actualment Nquart Cuir continua en col·laboració amb la dissenyadora.

Saló Internacional de Turisme de Catalunya-SITC (2013/2014)

L’Agència Catalana de Turisme va demanar a l’empresa anar al SITC en representació de l’artesania catalana i fer demostració d’ofici.

ANC d’Osona (2013)

Marxandatge independent.

10è SketchCrawl Vic (2013)

En motiu de celebració del 10è aniversari van demanar a l’empresa fer llibretes d’esbós estil Moleskine per tots els participants.

Calderiana. Exposició de llibres d’artista en Homenatge a Pere Calders (2012)

Parelles artístiques, experiències creatives per a la salut mental (2011/2012/2013)

Una iniciativa amb valor solidari. Un projecte amb un fort compromís social.

Exposició Trajectes (2011)

Un trajecte artesanal, un caràcter novedós de la nova artesania però amb el tarannà d’un territori i de la gent que l’habita.

Maqueta del Bicentenari de Jaume Balmes (2011)

Maqueta de l’edifici endorrocat, reforma urbanística que va suposar l’obertura del C. Verdaguer cap a l’estació de Vic.

La mirada tàctil (2011)

Forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. El Museu de l’Art de la Pell de Vic compta amb un mòdul multisensorial anomenat “La Mirada Tàctil”, un espai d’interpretació tàctil adreçat a tothom però especialment adaptat i dissenyat per aquells visitants que presenten alguns tipus de dificultats visuals, ceguesa o mobilitat reduïda.

Raquel Coloma (2010)

Corseteria a l’Eixample, col·lecció de complements de cuir.